sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Kevät/kesä 2012 trendivinkki: Printit


Moi kaikki!

Printit ovat mielestäni yksi kiinnostavimmista kevään ja kesän 2012 trendeistä. Printtejä on tarjolla paljon, joten valinnan varaa riittää: kukkakuosi, eläinkuosi, azteekki, paisley jne. Rohkeimmat pukeutuvat printteihin päästä varpaisiin, mutta myös hillitympi printtilookki toimii aina! 


Tummien sävyjen ohella myös värit toimivat kaikissa väreissä printeissä. Varsinkin ilmojen lämmetessä ja luonnon puhkeamassa kukkaan rupeaa itsekkin käyttämään entistä enemmän värejä, myös printeissä. Onneksi on mistä valita :) ja yksi omista suosikeistani on yhdistää tekonahka printteihin. Mikäs sen siistimpää kuin yhdistää sifonkinen printtipaita tekonahkahousuihin, shortseihin tai hameeseen. Tyylikästä mutta ei tylsää!

 
Kuvissa pari vaihtoehtoa, miten voi printteihin pukeutua, jotta lookista tulee mielenkiintoinen ja muodikas. Lisäämällä asuun vielä värikäs asuste tai muu yksityiskohta, piristää se asukokonaisuutta upeasti. 

 
Katso lisää ihania printtivaatteita Roxien sivuilta.

Passion for Fashion,
Susanna 
 

7 kommenttia:

  1. Hei! Tilasin liikkeestäsi pinkin Glamorous mekon ja tykkäsin kovasti=) Kiva kun aukaisitte nettiputiikin niin siellä voi asioida vaikka asuukin vähän kauempana. Laitoin uuteen blogiini linkin nettikauppaan.

    Terveisin, Johanna
    http://ylvalii.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Joanna,

      Kiitos mekkotilauksestasi ja postauksestasi! Rupeankin seuraamaan blogiasi tästä lähtien... aivan varmasti.

      Ilmoittele, jos postaat jatkossakin meistä esim. kyseinen pinkki mekko päälläsi. Mekko näyttää päälläsi varmasti todella hyvältä niiden mustien korkokenkien kanssa, jotka laitoit samaan postaukseen :)

      Hyvää kevään jatkoa!

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Ihan älyttömän hienoja asuja!! Saitte musta just uuden vakkarilukijan :)

    VastaaPoista
  4. Oi löysin teidän nettikaupan tänään ja I fell in love, hard. Rakastan sitä vaaleanpunaista ja vihreätä asymmetristä mekkoa ja mustaa asymmetristä hametta. Olin niin innoissani että ihan laitoin blogipostausta nettiliikkestä! Voit katsoa tästä vaikka:

    http://cupidjazmine.blogspot.com/2012/03/loving-asymmetric-clothes.html

    Hyvää jatkoa!

    VastaaPoista