perjantai 2. maaliskuuta 2012

Muodikkaat kevättakit

Ihanaa kevät koittaa ja kun aurinko alkaa paistamaan, niin myös itse tuntee olonsa iloisemmaksi ja onnellisemmaksi. Tulee fiilis, että haluaa päivittää vaatekaappiaan ja pukeutua kaikkiin ihaniin vaatteisiin, jotka ovat odotelleet kelien lämpenemistä.

Alkukeväästä alan tutkimaan vaatevarastoani. Vien kirppikselle kaikki mistä haluan luopua ja ostan uusia vaatteita ja asusteita, jotka piristävät ja ilahduttavat mieltä. Kun vaatekaappini on pengottu ja päivitetty, olen valmis uuteen vuodenaikaan. Pääsen taas pukeutumaan ohuempiin takkeihin ja muihin ihaniin vaatteisiin. Onneksi on taas kevät :)

Passion for Fashion,
Susanna


 
Keväällä pääsee taas pukeutumaan kaikkiin niihin ihanuuksiin, joita ei voinut käyttää pakkasilla.



Kevät on mitä parhainta aikaa, sillä kesä on vasta tuloillaan, pahimmat pakkaset ovat takanapäin ja luonto puhkeaa kukkaan – samoin kuin ihmisetkin :)



Tässä Roxien pari kevättakkia... Ja lisää on tulossa ensi viikolla. Takkien hinnat vaihtelevat 69,95-99,95€ mallista riippuen.


4 kommenttia:

  1. pitää päästä käymään teidän putiikissa, on kiva löytää uusia paikkoja josta ostaa vaatteita joita ei tule kaikilla vastaan :)

    xx Heidi

    searchingforLBD.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa käymään liikkeessä :) Olemme auki ma-pe klo 10-18 ja la klo 10-15.

      Meillä on tosiaan vaatteita joita ei tule joka toisella vastaan. Lisäksi kaikki tuotteet ovat 20-100€, joten ne ovat myös edullisia :)

      Poista
  2. Just blogissani hehkutin et jos ostaisin tälle keväälle takkia niin ostaisin tuo viimeisen kuvan takin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Nunju,

      Minulla on se itsellänikin ja käytän sitä koko ajan :)Se on aivan mahtava!

      Poista