lauantai 24. maaliskuuta 2012

Unelmista totta - oma vaateliike

Minua on aina kiehtonut kaikki visuaalisuus vaateista sisustukseen. Kun näin nykyisen Roxien liiketilan viime syksynä, näin siinä potenttiaalisen paikan, jota pintaremontoimalla saataisiin se näyttämään elämykselliseltä paikalta - Roxien kodilta. Kun sitten oli aika alkaa remontoimaa Kalevankadun liikettä, oli meillä aikaa alle kuukausi Roxien avajaisiin. Vähitellen aika alkoi käydä vähiin, sillä tekemistä riitti ylä- ja alakerrassa ja rupesin hiukan stressaamaan sekä jossakin välissä myös epäilemään päätöksiäni sisustuksen suhteen. Kun aikaa oli enää pari päivää jäljellä, jouduimme todella tekemään pitkiä päiviä, jotta saisimme liiketilan näyttämään valmiilta ja avajaiset pidettyä ajallaan.

Tuntuu oudolta, että siitä on vain alle 4 kuukautta, kun oli Roxie-liikkeen avajaiset. Myymälä on taas puhjennut kukkaan kevään koittaessa ja se tuntuu minusta yhä kodilta, jossa on mahtava olla ja viihtyä päivästä toiseen :) Tässä on pari kuvaa ennen ja jälkeen pintaremontin. Olen taas viime viikolla uudistanut myymälää, mutta valitettavasti ne kuvat puuttuvat. Päivitän kuitenkin jossain välissä uusimmat kuvat tänne blogiin, jotta näette miltä se tällä hetkellä näyttää.

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen Roxien liikkeeseen osoitteeseen Kalevankatu 25, 00100 Helsinki :) Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleiksi!


 Kuva yläkerrasta ennen pintaremonttia. Pinkki muuttui valkoiseksi ja muutenkin lookki muuttui tradikaalisesti.


 Kuva ennen remonttia portaista. Aika tyylikkäät, eikö :) Portaat maalattiin ruskeasta mustaksi.


Kuva alakerrasta ennen remonttia. Suunnitelen kuvassa paraikaa uutta sisustusta liikkeeseen.

Kuva liikkeen ulkopuolelta. Roxie-liikkeen aukioloajat ovat nykyisin ma-pe 10-18 ja la 10-15.


  Kuva yläkerrasta remontin jälkeen juuri ennen avajaisia. Lookki on hieman muuttunut myös tästä.

Kuva alakerrasta juuri ennen avajaisia. Kaikki kulmia koristaa vaatteet ja sisustuselementit.



 Kuva alakerrasta ennen avajaisia. Kuvassa ihanan pehmoiset karvatakit :)



Unelmani on aina ollut perustaa oma vaateliike ja tässä sitä nyt ollaan :) Olisi kiva kuulla myös muiden unelmia, mitä ne ovat ja oletteko jo toteuttaneet tai lähteneet toteuttamaan niitä?

Hyvää viikonloppua kaikille!

Passion for Fashion,

7 kommenttia:

  1. liikkeessä olis kivempi tunnelma jos tavaraa olis enemmän. se tyhjyys on jotenkin luontaantyöntävää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      Kiitos palautteestasi. Tällä hetkellä liikkeeseemme on tullut paljon uutuuksia ja niitä tulee joka viikko lisää, joten nykyään liikkeessä ei ole enää tyhjää :)

      Poista
  2. Nuo karvatakit ovat ihan mielettömän suloiset - etenkin tuo pidempi valkoinen on aivan ihastuttava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Reetta,

      Mielestäni nuo karvatakit olivat myös ihania :)

      Huhtikuun lopussa meille on tulossa lisää toisen brandin lyhyitä karvatakkeja (kevät/kesä mallistoa) valkoisena ja mustana, joten karvaa on tulossa lisää!

      Poista
  3. Hei! Pyysit ilmoittelemaan jos kuvailen teiltä tilaamaani mekkoa päällä, sain vihdoin aikaiseksi tehdä siitä postausta=) Tykkään kovasti mekosta!=)

    VastaaPoista
  4. Itseasiassa oma/perheeni haave oli vuosia sitten pienen putiikin perustaminen. Suunnittelimme pientä kaksikerroksista liikettä, jossa olisi kierreportaat. Tämä vuosien takainen haave tuli mieleen, kun kävin eilen teillä ostoksilla. ;) Ihana myymälä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)

      Tervetuloa uudestaan liikkeeseen ja kiitos kun kerroit haaveestasi/perheesi haaveesta :)

      Poista