tiistai 6. maaliskuuta 2012

Ihana elämys - cupcakesit

Sain ihanan yllätyksen lauantaina, kun kaverini Mira ja Sami päättivät pistäytyä liikkeessäni ja he toivat samalla mormorcupcakeja. Olen jo eri lähteistä lukenut ja kuullut heistä ja pitkään halunnut mennä ostamaan heidän herkullisen värisiä ja makuisia cupcakeja, sillä liikkeeni sijaitsee muutenkin tässä ihan lähellä heitä. Mormor cupcakesit olivatkin todella hyvän makuisia. Kolmistaan maisteltiin eri makuja, mutta voiton vei mielestäni minttusuklainen cupcake, joka oli ihan mielettömän hyvän makuinen (vihertävä cupcake yläkulmassa). Se miksi pidän yleisestikkin cupcakeista on se, että niissä yhdistyy upeat maut, herkulliset värit ja yleisestikkin niiden esteettisyys. Niitä voisi vain ketsella, koska ne ovat niin kauniita.

Tässä pari herkullista kuvaa Mormorcupcakeista, joita maisteltiin viime viikonloppuna :) Eivätkö ne näytäkkin herkullisilta ja niin kauniilta!



Nyt alkoi valua sen verran kuola, että pakko saadaa lisää niitä. Ajattelinkin hemmotella itseäni viikonloppuna ja ostaa heiltä pari cupcakesit :)



Passion for Fashion,
Susanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti